Welkom
Nieuws
Over ons
Philgebouw
Sponsoren
Lid worden
Uw profiel
Vrienden
Contact
Voor leden
 
 

Instrumenten

Er is niets beters dan een eigen instrument!
Instrumenten kunnen door de vereniging beschikbaar worden gesteld. Hiervoor is een aantal spelregels opgesteld, waarover via de instrumenten beheerder alle informatie kan worden verkregen.

Maar er is niets beters dan een eigen instrument. Dat wordt door De Phil dan ook op verschillende wijzen gestimuleerd. Hierdoor beschikt het overgrote deel van de leden dan ook over een eigen instrument.

Het Dordrechts Philharmonisch Orkest heeft voor leden een collectieve verzekering afgesloten. Hierin kunnen instrumenten worden ondergebracht. Tegen een geringe premie kan het vaak kostbare instrument worden verzekerd. Voorwaarden zijn opvraagbaar bij de instrumenten beheerder.

Stuur een email aan: instrumenten@dpho.nl.

Huurkoopregeling voor muziekinstrumenten

Zoon of dochter op muziekles? Dan is een splinternieuw muziekinstrument de beste voorwaarde om uw kind enthousiast te laten beginnen en te houden. Aanschaf is voor u misschien te kostbaar of u wilt eerst zeker zijn dat muziek maken de passie is van uw kind en niet direct een investering doen.

Bij ons kunt u daarom een huurkoopcontract afsluiten voor 12, 24 of 36 maanden. Voor een relatief klein bedrag per maand bent u na afloop van het contract eigenaar van het instrument. Maar bevalt het niet, dan is tussentijds stoppen altijd mogelijk. Huurkoop is dus ideaal voor beginnende muzikanten.

Stuur een email aan: instrumenten@dpho.nl.