Welkom
Nieuws
Over ons
Philgebouw
Sponsoren
Vrienden
Voor leden
Lid worden
Uw profiel
Contact
 
 

15 december: Kerstgala in het BMC

 
28 oktober 2018
Met optredens van PhilSpass, Phil's BigBand en De Donuts
Hoge hakken, strakke pakken, champagne en vooral veel muziek. Dat zijn de ingrediënten van het gemiddelde kerstgala. Maar dit is geen gemiddeld kerstgala! Tijdens dit kerstgala voert de muziek de boventoon met optredens van PhilSpass, Phil's BigBand en de Donuts.

PhilSpass zal zich, na succesvolle optredens in Leiden en voor de Zonnebloem, voor het eerst presenteren aan het eigen publiek. Het belooft een wervelend optreden te worden die het Benevia Muziekcentrum in Tiroler Kerstsferen zal brengen! Hiernaast zal Phil's BigBand, de swing machine van de Phil, voor het eerst onder leiding van hun nieuwe dirigent optreden in het eigen Benevia MuzieCentrum.

En daarmee is het nog niet klaar. De heren van De Donuts voegen ook nog een extraatje toe door hun sprankelende aanwezigheid en natuurlijk een wervelende mash-up van muziek zoals je van hen gewend bent! Op uitnodiging van het Dordrechts Philharmonisch Orkest spelen De Donuts tijdens dit jaarlijkse kerstgala.

Kortom: Het is een kerstgala dat je niet mag missen! Reserveer nu als lid of Vriend van de Phil kaarten via kerstgala@dpho.nl.