Welkom
Nieuws
Over ons
Philgebouw
Sponsoren
Lid worden
Uw profiel
Vrienden
Contact
Voor leden
 
 

27 September | 20:00 uur | Phil Spaβ!' Oktoberfest

 
15 september 2019
Bier & Braadworst; Oktoberfest vier je dit jaar bij Phil Spaβ!
Ruim een jaar na de oprichting van Phill Spaß presenteert de kapel, die onderdeel is van vereniging Dordrechts Philharmonisch Orkest, haar eigen Oktoberfest op 27 september.

De avond heeft precies wat je van een Oktoberfest verwacht. Er zijn karakteristieke lange tafel, blaasmuziek en heel veel bier en braadworsten. De zaal wordt in Oostenrijkse sfeer aangekleed en het wordt natuurlijk nóg leuker als je in gepast kleding verschijnt. Dat betekent lederhosen voor de mannen en een dirndl voor de vrouwen!

De muziek
Kapelmeester Ronald Limpens koos voor dit Oktoberfest een ruime selectie aan polka’s, marsen en walsen. Voor iedere egerländerliefhebber, maar ook zeker voor iedere blaasmuziekliefhebber, wat wils. Tussen de kapellen door houdt DJ Chris de sfeer er goed in. Naast Phil Spaß spelen ook Die Mayirschen Musikanten. Zij spelen traditionele Oberkrainer muziek met een Nederlands tintje. Daarnaast staat er ook nog een surprise act op de planning.

Wanneer en hoe duur?
Heb jij wel zin in dat feestje? Op vrijdag 27 september openen vanaf 19.30 uur de deuren van het Benevia Muziekcentrum. Kaartjes kosten €10,00, inclusief een consumptie. Deze kaartjes zijn te reserveren door een mail te sturen naar gasten@dpho.nl.