Welkom
Nieuws
Over ons
Philgebouw
Sponsoren
Vrienden
Lid worden
Uw profiel
Contact
Voor leden
 
 

3 December: Concours DPHO Grootorkest. De Jury komt naar ons toe dit jaar!

 
3 december 2016
De Jury komt naar ons toe dit jaar! Wij mogen meedoen aan een proef waarbij de jury naar ons toekomt. Het concours zal gewoon in ons BMC plaatsvinden
Het is alweer 5 jaar geleden dat we met het grootorkest van de Phil op concours in Veldhoven zijn geweest. We hebben toen met zijn allen een hele mooie prestatie neergezet die werd beloond met meer dan 85 punten.

Omdat het alweer 5 jaar geleden is moeten we dit jaar volgens de reglementen weer deelnemen. Naast spannend is het natuurlijk ook gewoon leuk om samen zo goed als mogelijk muziek te maken tijdens het concours.

In 2011 zijn we met zijn allen in de bus naar de Schalm in Veldhoven gegaan. Dit jaar doen we het anders. Wij mogen meedoen aan een proef waarbij de jury naar ons toekomt. Het concours zal dan ook gewoon in ons eigen vertrouwde Benevia Muziek Centrum worden gehouden. Door deze opzet is het een unieke mogelijkheid voor je familie, vrienden, kennissen, collega’s om de Phil in actie te zien tijdens een concours. We gaan er dan ook vanuit dat jullie allemaal je best doen om zoveel mogelijk kaarten te verkopen en we dus kunnen spelen voor een zaal vol met enthousiaste fans van het DPhO!

Kaarten kunnen op verschillende manieren worden besteld/gekocht:
  1. Bestellen door een email te sturen aan gasten@dpho.nl met vermelding van naam en aantal kaarten.
  2. Op donderdagavond in het BeneVia Muziekcentrum tegen contante betaling.
  3. Aan de zaal op 3 december.

Adres

Adres
Spirea 7
 
3317JP Dordrecht

Locatie