Welkom
Nieuws
Over ons
Philgebouw
Sponsoren
Lid worden
Uw profiel
Vrienden
Contact
Voor leden
 
 

30 oktober: Festival Knegsel

 
30 oktober 2016
In aanloop naar het concours van 3 december heeft het Grootorkest een aantal tryouts. Eén ervan is in Knegsel (bij Eindhoven), waar beoordeeld wordt!
Op 30 oktober zullen we deelnemen aan een preconcours festival in Multifucntioneel Centrum “De Leenhoef” in Knegsel. Tijdens dit festival zullen naast de Phil nog een 7-tal muziek verenigingen aan jurylid Maurice Hamers hun muzikale beentje voorzetten.

Doel van deelname aan het preconcours is om de duidelijk te krijgen op welke punten we ons voor het concours nog moeten richten om nog beter beslagen ten ijs te komen tijdens het ‘echte concours’.

Tijdens het preconcours zullen we ‘Royal Processional’, ‘Angels in the Architecture’ en ‘Give us this day’ ten gehore brengen. Dit zijn namelijk de muziekwerken die ook tijdens het concours op 03-12 zullen worden beoordeeld.

Ons optreden staat gepland tussen 18:20 en 19:10. Op dit moment is nog niet exact bekend hoe laat we zullen vertrekken bij het BMC vandaan. Vertrek vanuit Dordrecht naar Knegsel staat gepland om 16:00 uur zodat we ruim op tijd zijn voor het inspelen.

De orkesten die deelnemen aan het preconcours zijn:

Wilhelmina - Hoogeloon
Philharmonie - Reuver
De Goede Hoop – Eersel
Echo der Kempen – Bergeijk
Oefening & Uitspanning – Goirle
Excelsior – Oploo
DPhO – Dordrecht
L’echo de Montagne – Tilburg
Het adres van Mutifunctioneel Centrum “De Leenhoef” is:

Steenselseweg 8

5511 AG  Knegsel

Tel. 040-2051541


Adres

Internet
Adres
Steenselseweg 8
 
5511AG Knegsel

Locatie