Welkom
Nieuws
Over ons
Philgebouw
Sponsoren
Lid worden
Uw profiel
Vrienden
Contact
Voor leden
 
 

9 November | 20:00 uur | DPhO ontmoet het Young Trombone Collective

 
15 september 2019
DPhO speelt de legendarische 3e Symphony 'De Tragische' van Barnes
Op zaterdag 9 november ontmoet het Dordrechts Philharmonisch Orkest onder leiding van haar dirigent Jan-Gerrit Adema een wel heel bijzonder ensemble; het Young Trombone Collective. Het concert vindt plaats in het Benevia Muziek Centrum, de thuisbasis van het DPhO. Het concert vangt aan om 20.00 uur en kaarten a EUR 10,- (incl consumptie) zijn te bestellen door een mail te sturen naar gasten@dpho.nl

Voor de pauze kunt u genieten het Young Trombone Collective.Het YTC bestaat uit Nederlandse trombonisten tussen de 12 en 18 jaar. YTC debuteerde op het Slide Factory International Trombonefestival 2009 met een spetterend concert in een uitverkochte kleine zaal van De Doelen in Rotterdam. Inmiddels zijn veel jonge trombonisten van de voorgaande generaties Young Trombone Collective succesvol afgestudeerd aan het conservatorium en zetten hun eerste schreden op het pad van professioneel musicus. De leeftijdsgrens van het YTC ligt op 18 jaar, de oudste leden maken bij het bereiken van die leeftijd altijd weer plaats voor jongere talenten.

Het Dordrechts Philharmonisch Orkest voert tijdens haar Najaarsconcert op zaterdag 9 november de derde symfonie van James Barnes uit. Een prachtig, meeslepend werk, waarin Barnes verhaalt over de dood van zijn dochtertje. Een werk wat u vastgrijpt en niet meer loslaat tot de laatste noot heeft geklonken.