Welkom
Nieuws
Over ons
Philgebouw
Sponsoren
Lid worden
Uw profiel
Vrienden
Contact
Voor leden
 
 

Bijzonder concert in BeneVia Muziekcentrum

 
17 april 2019 t/m 12 mei 2019
BeneVia Muziekcentrum 11 mei om 20:00u
Op zaterdag 11 mei om 20.00 speelt de Marinierskapel der Koninklijke Marine in het BeneVia Muziekcentrum. Dit concert vindt plaats in het BeneVia Muziekcentrum aan de Spirea 7, thuishaven van vereniging Dordrechts Philharmonisch Orkest. Kaarten à €10,- zijn te reserveren door een mail te sturen naar gasten@dpho.nl.
 

De Marinierskapel der Koninklijke Marine staat sinds 2017 onder leiding van chef-dirigent Arjan Tien. Het orkest is het muzikale paradepaardje van de Koninklijke Marine. Als militair harmonieorkest is de belangrijkste taak om internationaal het Koninklijk Huis en de Nederlandse Krijgsmacht muzikaal te vertegenwoordigen. Van militaire marsformatie, intiem begeleidingsensemble, uitgebreide bigband, klassiek harmonieorkest of een spetterende coverband; geen muziekstijl ontbreekt op het enorme repertoire van dit orkest. Ook tijdens dit concert zal het orkest een veelzijdig repertoire ten gehore brengen.


Speciale gast dit concert is Suzan Seegers. Deze zangeres beleefde haar doorbraak tijdens de tv-reeks ‘Op zoek naar Evita’, waar zij de finale behaalde. Er volgden tal van hoofdrollen in musicals en ze won een John Kraaykamp Musical Award. Momenteel richt ‘Suus’ zich voornamelijk op solovoorstellingen. Met een dijk van een stem en met haar authentieke, sprankelende persoonlijkheid belooft ze een bijzonder tintje aan dit concert te geven.


Het BeneVia Muziekcentrum is de thuishaven van vereniging Dordrechts Philharmonisch Orkest. De vereniging is enorm trots dat zij de Marinierskapel der Koninklijke Marine mag verwelkomen in haar prachtige concertzaal.

Foto(s)
  Majoor der Marinierskapel:  Gerard Woittiez
  Korpconcert:                      Louis Meulstee