Welkom
Nieuws
Over ons
Philgebouw
Sponsoren
Lid worden
Uw profiel
Vrienden
Contact
Voor leden
 
 

Uniek Concert door Orkest van de Koninklijke Luchtmacht

 
11 november 2017
Kom ook naar het Benevia Muziekcentrum op 11 november om 20 uur!
Op zaterdag 11 november a.s. is de Koninklijke Luchtmachtkapel te gast bij het Dordrechts Philharmonisch Orkest!
Het orkest, wat bekend staat om haar bijzondere thema's, lichtshows en solisten, heeft dit keer het thema 'Spanish Eyes' gekozen. Als gastdirigent zal de Spanjaard Miquel Rodrigo op de bok. Met soliste Maria Fernandez Alvarez belooft het op voorhand een bijzondere avond te worden. De Luchtmachtkapel komt met twee trucks naar Dordrecht. Een crew van 15 mensen zullen de licht en geluidsshow gaan opbouwen. Er wordt zelfs een heus aggregaat geplaatst om de vele lichteffecten te kunnen bedienen. Reserveer nu uw kaarten en stuur een bericht naar gasten@dpho.nl Het aantal kaarten is beperkt. Het concert begint om 20:00 uur. De toegangsprijs bedraagt 5 euro inclusief een kop koffie. Komt dat horen!

Het Orkest van de Koninklijke Landmacht is een professioneel orkest met 50 musici. Het takenpakket omvat onder meer de muzikale omlijsting van militair ceremonieel en het geven van relatieconcerten voor de bevolking in regio’s rondom vliegbases. Het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht is uniek in de wereld van de professionele blaasmuziek, omdat het de lichte muziek tot het belangrijkste deel van haar orkestcultuur heeft gemaakt. Daartoe beschikt het orkest over een vaste ritmesectie, bestaande uit gitaar, toetsen, basgitaar/contrabas en drums.

Theatershows
Sinds 1995 presenteert het Orkest theatershows waarin één onderwerp muzikaal en theatraal wordt uitgewerkt tot een avondvullend showprogramma. Elk seizoen wordt een cast van (musical)artiesten en dansers samengesteld die samen met het Orkest ongeveer 50 shows verzorgen. Een steeds groter publiek weet deze shows te vinden en waardeert de combinatie van een moderne sound, aansprekende artiesten en een eigentijdse presentatie.
Evenementen en publieke presentatie

Steeds vaker wordt het orkest gevraagd om zelfstandig op te treden op grote evenementen of wordt er door tv-producenten een muzikale bijdrage gevraagd. Zo hebben de musici al twee keer opgetreden voor duizenden veteranen op de Nederlandse Veteranendag en gespeeld op het Bevrijdingsconcert aan de Amstel in 2005. Bovendien boekte het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht grote successen tijdens buitenlandse concertreizen.

Check ook de Facebook pagina van het DPhO en van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht voor het laatste nieuws over dit concert!


Locatie

Reacties (4)

 
Ok
Anoniem - 25 oktober 2017 12:45
 
 
Het concert zal om 8 uur beginnen.
Met vriendelijke groet, Nico
Anoniem - 28 oktober 2017 08:37