Welkom
Nieuws
Over ons
Philgebouw
Sponsoren
Lid worden
Uw profiel
Vrienden
Contact
Voor leden
 
 

De Phil dankt de Rabobank

 
27 april 2019
Rabobank Clubkas Campagne brengt 1924 euro op!
Met de Clubkas Campagne ondersteunt Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden lokale verenigingen en stichtingen en stelt hiervoor 180.000 euro beschikbaar. Het is voor veel clubs dé manier om geld in te zamelen voor hun clubkas.
Stemmen zijn geteld

Dit jaar hebben 265 lokale clubs zich aangemeld. Van 23 maart tot en met 18 april konden leden van Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden hun stem uitbrengen op de club die naar hun mening een extraatje verdient. Elk lid mocht drie stemmen uitbrengen, maximaal twee stemmen op dezelfde club. Maar liefst 4.226 leden hebben hun stem laten horen. Zij hebben samen bijna 13.000 stemmen uitgebracht! Alle verenigingen en stichtingen die hebben meegedaan ontvangen binnenkort het bedrag op hun rekening.
Feestelijke uitreiking

Op woensdag 24 april vond de feestelijke uitreiking plaats in Theater het Kruispunt in Barendrecht. Een spannend moment voor de aanwezige vrijwilligers van de aangemelde clubs. Welk bedrag zou hun club krijgen? Het programma was leuk en informatief; een aantal deelnemende clubs hebben een leuke act laten zien. Naast de creativiteitsprijs werd er een geluksprijs van € 250,- verloot. De Zalmhaven uit Hendrik-Ido-Ambacht was de gelukkige. De avond werd afgesloten met het aftellen naar hét moment. Alle clubs mochten tegelijkertijd de ‘gouden cheque’ openen.

De Phil mochten een cheque uit handen van de Rabobank ontvangen van maar liefst €1964,25!
Natuurlijk zullen wij voor dit doel een passende bestemming gaan vinden!
PDF document
PDF document 541,96 KB
27 april 2019 17:57