Welkom
Nieuws
Over ons
Philgebouw
Sponsoren
Lid worden
Uw profiel
Vrienden
Contact
Voor leden
 
 

DPhO Museumtuinconcert '20

 
20 september 2020
DPhO, PhilGood en PhilYoung treden weer voor u op
Op 20 september om 14u is het dan eindelijk zover. Na een periode waarin de muzikanten van de Phil noodgedwongen niet konden repeteren en concerten moesten worden afgelast zullen het DPhO, PhilGood en PhilYoung weer voor u optreden.

Door het DPhO wordt jaarlijks begin juli een concert gegeven in de tuin van het Dordrechts Museum. Dit jaar kon ook dit concert niet doorgaan omdat de orkesten zich onvoldoende konden voorbereiden. Wij zijn dan ook blij dat we het concert samen met het Dordrechts Museum en Art & Dining alsnog kunnen organiseren.

Vanwege de maatregelen die zijn afgekondigd door de regering is het concert dit jaar niet vrij toegankelijk. Bezoekers zullen zich vooraf moeten aanmelden. Dit kan eenvoudig door een berichtje te sturen naar gasten@dpho.nl waarin u aangeeft met hoeveel personen uit één gezin het concert wilt bezoeken. Wij zorgen er dan voor dat er stoelen voor u zijn gereserveerd, waarbij wij er ook voor zorg dragen dat tussen de bezoekers voldoende afstand kan worden gehouden. Hiernaast zal bij aankomst worden gevraagd of u op dat moment klachten heeft welke kunnen wijzen op een Covid-19 besmetting. Wij verzoeken u om rekening te houden met de overige bezoekers van het concert en niet te komen indien u klachten heeft.

Locatie

Streetview

Links