Welkom
Nieuws
Over ons
Philgebouw
Sponsoren
Vrienden
Lid worden
Uw profiel
Contact
Voor leden
 
 

Optreden Phil's Big Band in Cafe Veerplein Zwijndrecht

 
7 februari 2016
Op zondagmiddag 7 februari 2016 treedt Phil's BigBand op bij Café Veerplein in Zwijndrecht.
Op zondagmiddag 7 februari 2016 van 15.30-18.00 uur zorgt Phil’s Bigband voor een paar uur onvervalste swing in Cafe Veerplein, Veerplein 31, Zwijndrecht. De toegang is gratis.

Phil’s Bigband onder leiding van Jacob Bedaux  is de swingmachine van het Dordrechts Philharmonisch orkest. Deze uit 20 enthousiaste musici bestaande formatie treedt al sinds 2002 op in de huidige setting en bestaat uit een solide ritme sectie versterkt met koperblazers, saxofoons en spetterende vocalen.

Het repertoire van Phil’s Bigband is gevarieerde lichte muziek. Hiertoe behoren o.a. klassiekers zoals Pennsylvania 6500 en I’ve got you under my skin. Daarnaast bevat het repertoire swingend werk van ook modernere nummers zoals A Night Like This en Wonderwall.

Ook speelt Phil’s BigBand klassieke muziek in een modern jasje.

In 2015 heeft Phil’s Big Band, tijdens het bezoek van het Koninklijk paar aan de Grote Kerk in Dordrecht, een muzikaal optreden verzorgd. Met het bijzondere optreden op Koningsdag wist onze bigband met een speciale Bach uitvoering het Koningshuis te ontroeren.

Het belooft een heerlijk middagje swingen te worden in Cafe Veerplein. De band zal er in ieder geval alles aan doen om er een  spetterend optreden van te maken. De zang zal worden verzorgd door frontlady Elsbeth Runtuwailan

Op dit moment is er een vacature voor een enthousiaste gitarist(e) die lid wil worden van onze vereniging!


Reacties