Welkom
Nieuws
Over ons
Philgebouw
Sponsoren
Lid worden
Uw profiel
Vrienden
Contact
Voor leden
 
 

Vrienden van de Phil

Wat zijn Vrienden van de Phil? 
Wat zijn Vrienden van de Phil?
Van oudsher is het Dordrechts Philharmonisch Orkest een vereniging met enthousiaste leden die zich individueel, maar vooral ook samen inzetten om de Phil te laten floreren. Een prachtige doelstelling natuurlijk, waarvoor financiële steun onontbeerlijk is.

Gelukkig wordt die steun ondermeer beschikbaar gesteld door een heel belangrijke groep mensen, “Vrienden van de Phil” genaamd. Zij bouwen mee aan de toekomst van De Phil. Voor de vereniging is deze steun in de rug van onschatbare waarde. Instrumenten, maar ook het verzorgen van concerten worden steeds duurder. Daarnaast heeft het Dordrechts Philharmonisch Orkest nog steeds een wensenlijst om bijvoorbeeld nieuwe instrumenten aan te kunnen schaffen. Nieuwe “Vrienden” zijn altijd van harte welkom om onze vereniging te steunen.


De “Vriendschap” is wederzijds!

Vrienden hebben bij ons een streepje voor. Om de betrokkenheid zo groot mogelijk te maken biedt De Phil haar “Vrienden”:
+ Gratis abonnement op De Phileriaan, het verenigingsblad van het Dordrechts Philharmonisch Orkest . “Vrienden van de Phil” ontvangen zo altijd uit eerste hand alle informatie.
+ Indien mogelijk kunnen “Vrienden van de Phil” vooraf concertkaarten reserveren, waardoor zij geen concert hoeven te missen.
+ Gratis toegang bij openbare repetities van de orkesten, waardoor de band het gehele jaar bestaat.

Iedereen die geniet van onze mooie muziek en ons een warm hart toedraagt, adviseren wij “Vriend van de Phil” te worden. Zowel personen als bedrijven kunnen Vriend van de Phil worden. Een persoonlijk lidmaatschap is al voor minimaal € 25,- per jaar mogelijk. Vul het aanmeldingsformulier in en steun het Dordrechts Philharmonisch Orkest.

De jaarlijkse bijdragen voor bedrijven/organisaties is € 100,-. Door de benodigde gegevens op het aanmeldingsformulier in te vullen zijn wij in staat een rekening te sturen voor deze financiële ondersteuning.

We hopen belangstellenden binnenkort als “Vriend van de Phil” te mogen verwelkomen. Onze hartelijke dank alvast.

Informatie over Vrienden van De Phil is opgenomen in een speciale folder.
PDF document
Aanmeldings formulier Vriend van de Phil
PDF document 128,79 KB
22 mei 2020 15:42
PDF document
Informatie folder Vrienden van de Phil
PDF document 304,92 KB
22 mei 2020 15:42