Home / Nieuws / BeneVia Muziekcentrum wordt Fidus Muziekcentrum

BeneVia Muziekcentrum wordt Fidus Muziekcentrum

Het Dordrechts Philharmonisch en Fidus tekenen donderdag 16 juni een sponsorovereenkomst voor de komende vijf jaar. Sponsoring is tegenwoordig geen vanzelfsprekendheid meer, dus het Dordrechts Philharmonisch is blij dat ze na het verlopen van het meerjarencontract met Benevia een nieuwe hoofdsponsor gevonden heeft.

Fidus is een landelijke organisatie met een historisch grote afdeling in de Drechtsteden. Ze zorgen voor alle financiële zaken, van verzekeringen tot pensioen . Hun motto is dat je zelfverzekerd door het leven kan. Fidus betekent immers zelfverzekerd. Fidus sponsort vooral sportverenigingen, maar wil ook graag een bijdrage aan de cultuursector geven, zeker nu de cultuursector met corona zo’n lastige periode achter de rug heeft.  

“Dat motto past goed bij onze vereniging, want ook wij zien de toekomst met vertrouwen tegemoet” zegt voorzitter Sjarlot Kooi. “We zijn een vereniging die dit jaar 97 jaar bestaat en waar veel mensen vol zelfvertrouwen muziek maken en/of als publiek komen luisteren.” Verder stelt Fidus dat ze van jong tot oud voor alle verzekeringen en financiële zaken kunnen helpen, ook bij de Phil kan je van jong (7-8 jaar) tot (heel) oud terecht!

Met het veranderen van de hoofdsponsor komt er ook een eind aan de naam Benevia Muziekcentrum op de Spirea in Dordrecht. Nog even en dan prijkt de nieuwe naam op de gevel: Fidus Muziekcentrum van het Dordrechts Philharmonisch. Het Dordrechts Philharmonisch hoopt en verwacht dat en de Dordtse gemeenschap snel deze naam in de harten sluit.

Top