Home / Event / Phil’s Muziekfestival – Concert Crescendo Sliedrecht

Phil’s Muziekfestival – Concert Crescendo Sliedrecht

Phil’s Muziekfestival – Concert Crescendo Sliedrecht
Nov
6

De hele maand november muziek in het BeneVia Muziekcentrum; dat is Phil’s Muziekfestival. Heerlijk in de zaal of thuis vanuit je luie stoel: alles kan. We verwelkomen een heleboel bijzondere orkesten, bands en koren die we je graag presenteren. 

Op zaterdag 6 november spelen het A- en het B-orkest van muziekvereniging Crescendo uit Sliedrecht een wervelend programma. Beide orkesten staan onder leiding van dirigent Paul Langerman. Op het programma van het A-orkest staan werken waar liefhebbers van blaasmuziek meer dan gelukkig van worden. Zo staat The Cowboys van John Williams op het programma; een spectaculair werk waarin de muzikanten van Crescendo laten horen wat zij waard zijn. Daarnaast brengt het orkest het filmische werk ‘Lebuinus ex Daventria’ van componist Peter Kleine Schaars, waarin het levensverhaal van de monnik Lebiunus wordt verklankt. Dat en meer tijdens een avond boordevol harmoniemuziek wil je zeker niet missen!

Het concert start om 20.00 en tickets à €10,- zijn nu verkrijgbaar. Daarnaast is het concert via livestream te bekijken. Klik hier om nu een kaartje te bemachtigen.

Top