Home / Event / Phil’s Muziekfestival – concert Orchest Vereeniging Dordrecht

Phil’s Muziekfestival – concert Orchest Vereeniging Dordrecht

Phil’s Muziekfestival – concert Orchest Vereeniging Dordrecht
Nov
13

De hele maand november muziek in het BeneVia Muziekcentrum; dat is Phil’s Muziekfestival. Heerlijk in de zaal of thuis vanuit je luie stoel: alles kan. We verwelkomen een heleboel bijzondere orkesten, bands en koren die we je graag presenteren. 

Op 13 november speelt Orchest Vereeniging Dordrecht. Het orkest, dat al in 1883 is opgericht en dus al bijna 140 jaar Dordrecht verblijdt met mooie muziek, staat onder leiding van dirigent Dick Verhoef. Hij heeft een afwisselend programma samengesteld met werken waarin de verschillende secties van het orkest helemaal tot hun recht komen.

De kopersectie van het orkest zal Sygfried Ydill van Richard Wagner voor je spelen en de strijkerssectie het oktett van Mendelssohn. Natuurlijk zal ook het gehele orkest je verblijden met de uitvoering van de eerste symfonie van Georges Bizet. Ook muziek van Wolfgang Amadeus Mozart komt voorbij.

Kom ook op 13 november naar het BeneVia Muziekcentrum en geniet van de klanken van Orchest Vereeniging Dordrecht! Koop hier snel je kaartje.

Top