Home / Event / Phil’s Muziekfestival – concert Prins Willem van Oranje en rockkoor Xing Rocks!

Phil’s Muziekfestival – concert Prins Willem van Oranje en rockkoor Xing Rocks!

Phil’s Muziekfestival – concert Prins Willem van Oranje en rockkoor Xing Rocks!
Nov
19

De hele maand november muziek in het BeneVia Muziekcentrum; dat is Phil’s Muziekfestival. Heerlijk in de zaal of thuis vanuit je luie stoel: alles kan. We verwelkomen een heleboel bijzondere orkesten, bands en koren die we je graag presenteren. 

Op 19 november staat een bijzonder combinatie voor u klaar. Concertband Prins Willem van Oranje heeft samenwerking gezocht met Rockkoor Xing Rocks!

Marchingband Prins Willem van Oranje heeft zich de afgelopen jaren succesvol getransformeerd tot een concertband. Tijdens de Dordtse Feesten heeft “De Prins” het publiek dan ook kunnen laten genieten in een reis door de tijd met als titel “Van Mars tot Samba”. Ook tijdens dit concert zullen de muzikanten hun beste beentje voorzetten om je te laten genieten van een divers programma.

Na de pauze zal Xing Rocks! je meenemen in een spetterend optreden met muziek uit het vaste repertoire van het koor. Luister naar muziek van Aerosmith, Foo Fighters, Imagine Dragons, Muse en Kensington en waan u op Pinkpop of Lowlands.

Koop hier je kaartje, kom ook naar het BeneVia Muziekcentrum op 19 november en geniet van een fantastische avond.

Top