Home / Event / Phil’s Muziekfestival – concert Regimentsfanfare ‘Garde Grenadiers en Jagers’

Phil’s Muziekfestival – concert Regimentsfanfare ‘Garde Grenadiers en Jagers’

Phil’s Muziekfestival – concert Regimentsfanfare ‘Garde Grenadiers en Jagers’
Nov
12

De hele maand november muziek in het BeneVia Muziekcentrum; dat is Phil’s Muziekfestival. Heerlijk in de zaal of thuis vanuit je luie stoel: alles kan. We verwelkomen een heleboel bijzondere orkesten, bands en koren die we je graag presenteren. 

Op vrijdag 12 november treedt de Regimentsfanfare ‘Garde Grenadiers en Jagers’ op. Dit orkest bestaat uit louter beroepsmuzikanten en levert een actieve bijdrage  om de band tussen militairen en burgers te versterken, met behoud van traditie. Het orkest speelt een afwisselend programma en staat onder leiding van dirigent kapitein Lute Hoekstra. 

Naast “1944” van componist Alex Poelmans, een werk dat verhaalt over de gebeurtenissen bij de bevrijding van Arnhem, zal ook “Market Garden, Field of Broken Dreams’, van Maarten Peters worden gespeeld. Dat het orkest van alle markten thuis is, blijkt uit het feit dat ook muziek van Sting en The Beatles op het programma staat.

Koop hier je kaartje, kom naar het concert van de Regimentsfanfare ‘Garde Grenadiers & Jagers’ op 12 november en geniet van de fantastische muziek van dit orkest.

Top