Home / Nieuws / Geen Dordtse Kerstmarkt? Dan Phil’s Kerstmarkt

Geen Dordtse Kerstmarkt? Dan Phil’s Kerstmarkt

De donkere dagen voor Kerst naderen, maar dat gaat niet zonder de Oudhollandse kerstsfeer, want bij gebrek aan de bekende Kerstmarkt van Dordrecht, organiseert het Dordrechts Philharmonisch er gewoon zelf eentje. Op zaterdag 10 december 2022 organiseren wij een Kerstmarkt in eigen huis en zal het Fidus Muziekcentrum (Spirea 7) helemaal in Kerstsfeer zijn met een aantal gezellige Kerstfestiviteiten.

Het wordt een gevarieerde dag van 10.00 tot 16.00 uur met een open huis, rondstruinen op de rommelmarkt, een kans wagen bij het Rad van Avontuur en genieten van muziek van Bigband Swing Express. De bar is geopend en er zijn belegde broodjes en versgebakken oliebollen te koop! En weet je, de toegang is gratis!

De opbrengst is onder andere bestemd voor het duurzamer en gezelliger maken van onze bar en foyer in ons Fidus Muziekcentrum en daar plukt iedereen de vruchten van. Als bezoeker van concerten in het Muziekcentrum, de huurders van het gebouw, maar natuurlijk ook als lid van onze vereniging.

Wij kunnen zeker nog spullen gebruiken om te verkopen.

Mocht je nog spullen hebben die wij mogen verkopen voor het goede doel, dan nemen wij die graag op repetitieavonden in het Fidus Muziekcentrum in ontvangst. Mocht dat niet lukken, dan komen we het graag bij je ophalen. Bel dan even met 0624348347 en dan wordt het geregeld!

Top