Home / Nieuws / Nieuwe hoofdsponsor voor het Dordrechts Philharmonisch

Nieuwe hoofdsponsor voor het Dordrechts Philharmonisch

Het sponsorcontract met BeneVia liep in april 2022 af. BeneVia en 16 andere assurantiekantoren hebben hun krachten gebundeld onder een nieuwe naam: Fidus! Deze naam betekent zelfvertrouwen en dat dragen ze graag uit. Als klant ga je vol zelfvertrouwen door het leven. Waar BeneVia een regionale functie had, heeft Fidus nu een landelijke dekking.

Dat betekende voor ons een spannende tijd, namelijk geen vaste (hoofd)sponsor meer. Maar gelukkig is het gelukt een vergelijkbaar sponsorcontract af te sluiten met Fidus.

Er komt nog een formeel tekenmoment, maar er zijn nu al voorbereidende werkzaamheden wat betreft de naamswijziging. Het bord bij de ingang is verwijderd en wordt vernieuwd en ook op de gevel wordt BeneVia vervangen door Fidus. Daarom informeert het bestuur u vast.

Het spreekt voor zich dat het vervangen van de naam op de gevel gemakkelijker gaat, dan het vervangen van het woord BeneVia Muziekcentrum in de volksmond.

Daar zullen we met z’n allen op gaan letten. Op onze website wordt vanaf vandaag het logo van Fidus alvast geplaatst. Meer informatie volgt tzt.

Namens het bestuur,
Sjarlot Kooi (voorzitter)

Top